Matematik

Forskellige øvelser

19. december 2013 af 123434 (Slettet)

En families husleje stiger i perioden 1985 til 2003, så sammenhængen mellem den årlige husleje H og antal år efter x efter 1985 kan beskrives ved ligningen

H=450x+60.000

b) Hvad er familiens husleje i 2003? 

H=450*18+60.000=68.100kr

c) beskriv ordenes betydning af konstanterne 450 og 60.000

De 60.000 skal de altid betale.

Konstanten 450 angiver, at huslejen stiger med 450 kr pr. år

Hvad er summen af 2,6 og 3. 2+6+3=11

Hvad er produktet af 5 og 7. 5*7=35

105*10-2*103=106

(16y2-16)=(4-y)(4+y)

Kan I se, om jeg har lavet fejl?

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

c) De 60000kr var huslejen i 1985.

Den sidste reduktion er forkert:

16y2 -16 = 16·(y2-1) = 16·(y-1)(y+1)


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. december 2013 af Krabasken (Slettet)

# 0

Hvad er summen af 2,6 og 3

5,6

;-)


Svar #3
19. december 2013 af 123434 (Slettet)

Tak for hjælpen. Det gjorde en forskel


Skriv et svar til: Forskellige øvelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.