Matematik

Omskrivning?

01. januar 2014 af Parq

Q= 4- (1/200) * P
Q= 200 - (1/4) * P

Er det muligt at gå fra den første ligning til den anden?? :S
Sidder nemlig med en opgave hvor jeg skal regne til jeg får en markedsefterspørgsel på Q= 200 - (1/4) * P

men ligemeget hvor meget jeg regner, har endda prøvet på lommeregner får jeg det til  Q= 4- (1/200) * P

somebody help!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2014 af peter lind

Det kan ikke omskrives. De to udtryk er forskellige


Svar #2
01. januar 2014 af Parq

Hm okay.. tak for hjælp.  Jeg har en tråd her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1426977 hvor jeg har forsøgt at forklare lidt hvor udtrykkene stammer fra, hvis det giver nogen mening?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2014 af SuneChr

# 0
Det nederste udtryk er  50 ×  så stort som det øverste udtryk.


Skriv et svar til: Omskrivning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.