Kemi
..COOCH.. kemi
03. januar 2014 af
RYETAYET (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hejsa. Jeg har følgende udtryk:
CH3COOCH2CH2N (CH3)3 + H2O ? ?
(3 tallet og 2 tallet står som hhv. CH_3 og CH_2)
Jeg har lidt svært ved at se hvad COOCH står som i 'udfoldede' udgave.
Står den som O-C=O og CH2 bundet til C atomet...
Eller:
CH2-C=O uden at det ekstra O ikke bindes til C.
Hvis nogen kan skrive den 'udfoldede' udgave af den ovennævnte reaktion, så vil det være en stor hjælp.
CH3COOCH2CH2N (CH3)3 + H2O ? ?
(3 tallet og 2 tallet står som hhv. CH_3 og CH_2)
Jeg har lidt svært ved at se hvad COOCH står som i 'udfoldede' udgave.
Står den som O-C=O og CH2 bundet til C atomet...
Eller:
CH2-C=O uden at det ekstra O ikke bindes til C.
Hvis nogen kan skrive den 'udfoldede' udgave af den ovennævnte reaktion, så vil det være en stor hjælp.
Skriv et svar til: ..COOCH.. kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
