Matematik

differentialregning

06. januar 2014 af EmmaRae (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!
Jeg sidder med denne funktion: f1(x) = 3x2 + 12x - 10
Jeg skal så beregne f1'(1) og f1'(-3)

Hvordan gør jeg det? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2014 af mathon


               f1'(x) = (3x2)' + (12x)' - (10)'


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. januar 2014 af mathon

              (a·xn)' = a • n • xn-1   


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.