Matematik

Bestem længden af siden BC

08. januar 2014 af HFNU (Slettet)

Hvis man får oplyst at A er 32,8 grader og B er 41,5 grader og lille b er 17,6

hvordan regner man så ud hvad længden BC er?

Hvordan bestemmer man højden hc fra C???

Igen på forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Til beregning af længden |BC| = a benytter man en af sinusrelationerne

a / sin(A) = b / sin(B) ,

idet man kender A, B, og b.

Højden hc kan umiddelbart findes af

hc = b · sin(A)


Skriv et svar til: Bestem længden af siden BC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.