Fysik

impuls

10. januar 2014 af inddd (Slettet)

Nogle, som vil hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: opg 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2014 af peter lind

kraften F's impuls P = F*t 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2014 af mathon

1)

    vektorligning
                                             F = dp/dt = d(m·v)dt = dm/dt·v + m·dv/dt = m·dv/dt        da dm = 0

    størrelsesligning
    når F og v
    forudsættes ensrettede

                                             F = dp/dt = m·dv/dt       

                                             ∫ dp = F· ∫ dt           da F er konstant i de 2,6 s

                                             p = F·t

                                             p = (27 kN) · (2,6 s) = 70,2 kNs
 


 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2014 af mathon

2)
                                             ΔB = Δ(m·v) = m·Δv = p


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2014 af mathon

3)

                                             m·Δv = p

                                             (104·103 kg)·Δv = 70,2·103 Ns = 70,2·103 kg·m/s

                                             Δv = (70,2·103 kg·m/s) / (104·103 kg) = 0,675 m/s


Skriv et svar til: impuls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.