Matematik

Reduktion - er det rigtigt?

10. januar 2014 af OleTheWedel (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er det her stykke rigtigt?: 3a + 46a (a+b) - 2a     =      3a + 46a + 46b - 2a      =         47a  +  46b

                                        


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2014 af mathon

                3a + 46a(a+b) - 2a = 3a + (46a2+ 46ab) - 2a = 3a + 46a2+ 46ab - 2a =

                                                       46a2+ 46ab + a = a(46a+ 46b + 1)


Skriv et svar til: Reduktion - er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.