Matematik

Maclaurinrækken, hvad gør jeg forkert?

13. januar 2014 af majr000 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har vedhæftet et billede med opgaven og mit problem.

Jeg kan simpelthen ikke få et resultat :( æv!

Nogen der var hvad jeg gør forkert?

Vedhæftet fil: Mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2014 af mathon

En brøk med nævner 0 er ikke defineret.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2014 af SuneChr

Benyt


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2014 af Euroman28

Du ved at en Maclaurinrække er blot en Taylorrække omkring x = 0. 

 f.eks. hvis du skal finde for n = 2, så

, men som mathon siger så virker det ikke for 

, idet man ikke kan dele med nul.

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #4
13. januar 2014 af majr000 (Slettet)

Hvordan finder man så Maclaurinrækken for f(x)=(sin(x)*cos(x)/x)?


Svar #5
13. januar 2014 af majr000 (Slettet)

Hvordan finder man så Maclaurinrækken for f(x)=(sin(x)*cos(x)/x)?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. januar 2014 af Euroman28

Ved omskrivning,se #2.
- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #7
13. januar 2014 af majr000 (Slettet)

Jeg har ingen ide om hvordan jeg skal få en maclaurinrække for f ud af den formel :(


Skriv et svar til: Maclaurinrækken, hvad gør jeg forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.