Dansk

HJÆLP TIL DANSK MUNDTLIG FREMLÆGGELSE

19. januar 2014 af aldion (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heyyy. 

Jeg skal lave en 10 minutters mundtlig fremlæggelse om "Nelson Mandela" - jeg er igang med mit powerpoint foredrag. Og jeg mangler en disposition! Jeg har allerede afleveret min skriftlig opgave som fyldte en A4-side, jeg har fået afvide at vi ( i klassen) må ikke bare læse eller sige det der kun står på vores skriftlig opgave, men at de skal: OPLYSE, OVERBEVISE OG UNDERHOLDE. (og varer 7-10 minutter)

Vi skal putte mere kød på vores fremlæggelse, da det er det han bedømmer os med karakter! . Jeg må godt tillade mig at tage nogen ting fra min skriftlig, så det er let for mig med at OPLYSE med facts. Jeg tror bare det er svært for mig at holde selve fremlæggelsen UNDERHOLDENE. Hvordan kan jeg fange klassens opmærksomhed? Har i foreksempel en video, jeg kan tage med (gerne link)? Hvad kan jeg gøre for at være kreativ til min fremlæggele (skal jeg bruge tavlen? hvad, hvordan?)

Jeg mangler en disposition at gå efter eller at skrive på mit powerpoint. Hvis nogen af jer har haft Mandela mundtlig fremlæggelse, så vil du ikke være sød at smide jeres disposition op?

Jeg håber at vil hjælpe og vil give lidt af jeres tid til at hjælpe mig med disse (mange) bekymringer med min fremlæggelse, jeg vil virkelig værdsætte alt det hjælp jeg kan få.

Jeg siger mange tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af powpow

Måske kunne det være sjovt hvis du selv planlagde med et par venner, og lavede en videoen sammen med dem, og fremviste den. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2014 af marc2317 (Slettet)

Prøv at finde en video på youtube omkring skyderierne ved Apartheid, start med at vis den, og så fremllæg ud fra hvordan Nelson Mandela prøvede at stoppe racisme og mordene. 

Det med at være underholdene er svært, da det er et seriøst emne, men lær dit stof udenad, og vær stemningsfuld så folk lytter til dig. :-)


Skriv et svar til: HJÆLP TIL DANSK MUNDTLIG FREMLÆGGELSE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.