Matematik

Løs ligningen f(x)=0

19. januar 2014 af Challenge24 (Slettet) - Niveau: B-niveau
En funktion er bestemt ved: f(x)=2x^5-5x^3+4x-1 , løs ligningen f(x)=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af peter lind

Brug et CAS værktøj til det


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2014 af mathon

brug CAS
                      exact(solve(2x^5-5x^3+4x-1=0,x))


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2014 af KnudDenStore (Slettet)

#4

Ja, ligning f(x) = 0 er løst


Svar #4
19. januar 2014 af Challenge24 (Slettet)

Det har jeg: solve(2*x^5-5x^3+4x-1=0,x) men det giver jo bare x=1 eller x=1,13 eller x=0,27 er opgaven så løst?

Svar #5
19. januar 2014 af Challenge24 (Slettet)

Tak for hjælpen alle sammen!! :)

Skriv et svar til: Løs ligningen f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.