Matematik

Graferne for f og g afgrænser et område

20. januar 2014 af ceciliabowden (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp søges! :((
"To funktioner er givet ved f(x)=x2-4x+7 og g(x)=x+3. Løs ligningen f(x)=g(x). Graferne for f og g afgrænser et område. Bestem arealet af det område."


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2014 af mathon


                       f(x)       =   g(x)
                 x2 - 4x + 7  =  x + 3

                 x2 - 5x + 4 = 0…


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2014 af PeterValberg

Et eksempel på en tilsvarende opgave [ VIDEO-LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Graferne for f og g afgrænser et område

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.