Matematik

Bestem stamfunktionen F til f

22. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Øvelse 107) Bestem stamfunktionen F til f, når

f(x)=2x+1 og F(0)=3
f(x)=√x og F(4)=0
f(x)=x4-3x+(3/x2)  og F(1)=-1

Har aldrig kunne finde ud af stamfunktioner, help?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af peter lind

Brug at xn+1/(n+1) +k er en stamfunktion til xn og at √x = x½


Skriv et svar til: Bestem stamfunktionen F til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.