Matematik

Differentialregning

23. januar 2014 af v1717 (Slettet)

Hej har brug for hjælp til endnu en opgave ! :)

Vedhæftet fil: opg 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2014 af PeterValberg

1) benyt den generelle regel, som du fik i dit forrige spørgsmål [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2014 af mathon

                  Define f(x)=(1/24)x^6 + (1/10)x^5 - (1/2)x^4

                  Define g(x)=d(g(x),x)

                  solve(g(x)=0,x)


Svar #3
23. januar 2014 af v1717 (Slettet)

d = diskriminanten? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2014 af mathon

    d(g(x))   = differentialkvotienten til g(x)    hvor d( er et sammenhængende syntakssymbol i modsætning til d(


Svar #5
23. januar 2014 af v1717 (Slettet)

Når okay, skal man bruge regnereglen for andengradspolynium for at finde differentialkvotienten i denne funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2014 af PeterValberg

fra manual til TI-89

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Untitled.jpg

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.