Matematik

Differentialregning

25. januar 2014 af mig234 (Slettet)

Hvordan differentierer jeg A(x) = x*sqrt(256-x^2)? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af mathon

produktregel og sammensat funktion:


                                                                      -2x                                  x2
                        A '(x) = 1•√(256-x2) + x • --------------- = √(256-x2) - ------------
                                                                 2√(256-x2)                      √(256-x2)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.