Matematik

Procent udregning

28. januar 2014 af Pernillemm (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan er det nu man finder ud af hvor mange procent 7 udgør af 20??
Nogle der har en god metode?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2014 af 012343210

7/20 * 100% = 35%


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du bruger bare brøken, altså

7/20=0.35

derefter ganger du så med 100 for at få procenten, altså 0.35*100=35%.


Svar #3
28. januar 2014 af Pernillemm (Slettet)

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2014 af mathon


                                     7        35
                                   ----- = ------- = 35%
                                    20      100


Svar #5
28. januar 2014 af Pernillemm (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Procent udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.