Kemi

kemi

29. januar 2014 af Paulinepp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Forklar ud fra strukturformlen(vedhæftet), som syre pKA = 2,9 er stærkere end ethansyre pka = 4,8

Hvor skal jeg kigge på strukturformlen?

Vedhæftet fil: Cetirizin.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2014 af mathon

Den induktive effekt af              
                                            R - O-C=O
                                                       |
                                                      OH

er større end
                                            CH3-C=O
                                                     |
                                                    OH
                             
                                                     
                                          


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.