Matematik

vektorfunktioner

29. januar 2014 af kjsahdsh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har brug for at få den vedhæftede opgave forklaret

Vedhæftet fil: opgave 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

b) Beregn x(0) og y(0) ud fra den givne parameterfremstilling.

c) Find den mindste løsning i intervallet [0; 0,005] til x(t) = 0 ∧ y(t) = 0 .

d) Beregn v(t) = dr/dt og indsæt t = 0,00125


Skriv et svar til: vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.