Matematik

En funktion f er bestemt ved f(x)=4/x+3x bestem f(4)

29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet) - Niveau: C-niveau

En funktion f er bestemt ved f(x)=(4/x)+3x. Bestem f(4)

Bemærk: 4/x er en brøk, derfor i parantes.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2014 af Haxxeren

#0

Indsæt x = 4 i funktionen for f(x):

f(4) = (4/4) + 3 · 4 = 1 + 12 = 13.


Svar #2
29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Tusinde tak. Jeg kan sagtens se det nu!


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved f(x)=4/x+3x bestem f(4)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.