Matematik

En funktion f er bestemt ved f(x)=2x^2+4lnx, bestem f’(x)

29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet) - Niveau: C-niveau

En funktion f er bestemt ved f(x)=2x^2+4lnx , bestem f’(x).

Hvad gør jeg her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen. Differentier hvert led i funktionen for sig. Benyt reglerne for differentiation af de elementære funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2014 af mathon


           (a•xn) ' = a·n·xn-1

               (b•ln(x)) ' = b/x    


Svar #3
29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Jeg er nødt til at få dette udpenslet da jeg ikke har styr på differentiering.....


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Gennemgå bogen og de regler, du har fået i tidligere tråde, for eksempel

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1414406


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved f(x)=2x^2+4lnx, bestem f’(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.