Matematik

Om andengradspolynomiet f(x)=

29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet) - Niveau: C-niveau

Om andengradspolynomiet f(x)=ax^2+bx+c oplyses, at a<0 og diskriminanten d er positiv. Skitser en mulig graf for f.

Kan nogen hjælpe`?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

a < 0 betyder, at grenene vender nedad.

d > 0 betyder, at parabelen skærer x-aksen i 2 punkter.


Svar #2
29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Ja, men hvordan tegner jeg den ind?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2014 af mathon

Tegn den som du vil
            blot grenene vender nedad og toppunktet ligger over x-aksen.


Svar #4
29. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Ah okay.


Skriv et svar til: Om andengradspolynomiet f(x)=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.