Fysik

B¨ - henfald

29. januar 2014 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey guys

Jeg skal skrive reaktionsskemaet for, hvordan Cæsium-137 beta-henfalder til exciteret Barium-137. Jeg forstår ikke meget om henfalds-lovene, og ville derfor rigtig gerne bede om hjælp og gerne en lang, detaljeret forklaring til denne opgave, således at jeg kan fortsætte med disse opgaver uden hele tiden at oprette et nyt spørgsmål.

Tak, på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af mathon

henfald af cæsium-137

                                         13755Cs   --->   13756Ba*   +   0-1e   +   ˜v


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2014 af mathon

henfaldsloven;

                     A(t) = - dN/dt = -(No•e-kt) ' = -(-k)•(No•e-kt) = k•No•e-kt = k•No•(1/2)t/T1/2 = Ao•(1/2)t/T1/2


Skriv et svar til: B¨ - henfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.