Matematik
Finde skrå asymptote
20. november 2005 af
SirBille (Slettet)
Hej.
Jeg har til opgave at finde de skrå asymptoter til to funktioner:
f(x) = x + 1 + 5/(x-2)
og
g(x) = -6 / (3-e^x)
Hvordan gøres det?
Mange tak..
Jeg har til opgave at finde de skrå asymptoter til to funktioner:
f(x) = x + 1 + 5/(x-2)
og
g(x) = -6 / (3-e^x)
Hvordan gøres det?
Mange tak..
Skriv et svar til: Finde skrå asymptote
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
