Matematik

Potens af 10

31. januar 2014 af CamillaAagedal (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg vil meget gerne have i hjælper mig med denne opgave, som jeg har vedhæftet, da jeg har forsøgt, men jeg har ikke forstået det endnu.. Jeg håber I vil hjælpe, da jeg kun mangler den til min aflevering i aften. :-) Tak på forhånd! 

Vedhæftet fil: poteens.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2014 af mathon

                           poteens.PNG

 
                                   103 • 10-5
                                  -------------- = 103 • 10-5 • 106 = 103+(-5)+6 = 104
                                        10-6

......................

    (ap)q = ap·q

      1
    ----- = an
     a-n


Svar #2
31. januar 2014 af CamillaAagedal (Slettet)

Mange tak. :-) 


Skriv et svar til: Potens af 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.