Matematik

Vektor og arbejde

02. februar 2014 af snooki (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har lidt problemer med denne opgave. 

I et koordinatsystem bevæger et legeme fra P til Q af en kraft , sådan at vektor(PQ) = <80,20> og vektor(F) = <10,15>, når kraften måles i N og vejen i m. Lav en illustration og bestem det udførte arbejde. 

Er der nogen der kan hjælpe? På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2014 af mathon


              A = Fs = [10,15] • [80,20] = 10·80 +15·20  =  800 + 300  = 1100

               med en vektorvinkel på 42,3°


Svar #2
02. februar 2014 af snooki (Slettet)

Selvfølgelig. Mange tak!

Skriv et svar til: Vektor og arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.