Fysik

Fysik

03. februar 2014 af kiiiim (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogle der kan forklare mig, hvad der sker i de her tring. 

Har selv svært ved at finde ud af det. 

Vedhæftet fil: Fysik..docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

2) Man tager ln() på hver side

3) Man udnytter, at ln(x) og ex er hinandens omvendte funktioner, dvs ln(ex) = x .

4) Man benytter en regneregel for logaritmer, ln(a/b) = ln(a) - ln(b)

5) Man benytter, at ln(1) = 0 .

6) man isolerer T1/2 til sidst ved at dividere med -k på hver side.


Svar #2
03. februar 2014 af kiiiim (Slettet)

Tusind tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.