Matematik

fra promilletal til brøk

04. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogen der kan forklare mig hvordan man omskriver et promilletal til brøk ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2014 af mathon

                              3
                 3‰ = ------- = 0,003
                           1000

                 p‰ = p·10-3


Skriv et svar til: fra promilletal til brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.