Fysik

volumen

08. februar 2014 af Paulinepp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe? Er det idealgasloven der skal bruges?

Vedhæftet fil: fysikken.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2014 af mathon

                     Bestem først Vo

                     Beregn dernæst antal ml ved brug af idealgasloven.


Svar #2
08. februar 2014 af Paulinepp (Slettet)

Hvordan bestemmer jeg Vo?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2014 af mathon

       Volumen af en cylinder med højden ho = 10 cm og radius 2 cm.


Svar #4
08. februar 2014 af Paulinepp (Slettet)

skal jeg også bruge idealgasloven til disse opgaver (vedhæftet)?

Vedhæftet fil:fysik2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2014 af mathon

        ….måske under udledningen i 8).


Svar #6
09. februar 2014 af Paulinepp (Slettet)

i opgave 7 skal jeg så bruge newtons lov?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. februar 2014 af mathon

opgave 7
                      Gastrykket når personen sidder:

                                         p = po + m·g/a     

                                         p = (1 atm) + (70 kg)·(9,82 N/kg)/(π·(0,02 m)2)

                                         p = (1 atm) + (547016 Pa)    

                                         p = (1 atm) + (5,40 atm) = 6,40 atm                                   

   

                   


Svar #8
09. februar 2014 af Paulinepp (Slettet)

Takker
Jeg kan ikke finde en formel der har noget med adiabatisk højde at gøre 


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. februar 2014 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:kontorstol-2.docx

Svar #10
10. februar 2014 af Paulinepp (Slettet)

hvad nu hvis det er isoterm proces der foregår langsomt, hvor man skal finde højden?


Brugbart svar (0)

Svar #11
10. februar 2014 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:kontorstol_3.docx

Skriv et svar til: volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.