Matematik

haster hjælp matemtaik

12. februar 2014 af 12hus (Slettet) - Niveau: 10. klasse

44 cm x 44 cm

h


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hver side af terningen er et kvadrat, der indeholder 100 fliser. Beregn nu, hvor mange fliser, der er langs hver side af et sådant kvadrat.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2014 af peter lind

Find arealet af de 100 fliser. Divider resultatet med antal sider i terningen. Dermed har du arealet af en side,

NB du kan ikke bruge alle fliser i hel tilstand. En´ten må de skæres i stykker eller du må lade være med at anvende nogen af dem


Svar #3
12. februar 2014 af 12hus (Slettet)

dvs 44*44


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

100 kvadratiske fliser er lagt ud i et kvadrat. Kvadratet indeholder derfor 10 fliser langs hver side. Hver flise har sidelængden 44 cm, så terningens sidelængde er 10·44 cm .

Hele terningen har 6 sider (eller måske kun 5, hvis der ikke er fliser på undersiden), der hver indeholder 100 fliser. Find det samlede antal fliser på hele terningens overflade og gang det antal med arealet af 1 flise.


Svar #5
12. februar 2014 af 12hus (Slettet)

44*60 =240 cm 

ka det pas og så fibder vi fremt il hvormange meter det nu ik


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Nu har du i mellemtiden slettet din opgavetekst. Så kan vi lige så godt stoppe her.


Svar #7
12. februar 2014 af 12hus (Slettet)

det peter andersen gav mig svar

100 kvadratiske fliser er lagt ud i et kvadrat. Kvadratet indeholder derfor 10 fliser langs hver side. Hver flise har sidelængden 44 cm, så terningens sidelængde er 10·44 cm .

Hele terningen har 6 sider (eller måske kun 5, hvis der ikke er fliser på undersiden), der hver indeholder 100 fliser. Find det samlede antal fliser på hele terningens overflade og gang det antal med arealet af 1 flise.

altså 444 cm skal det bare laves om til meter..

ka du ikke forklar mig det med tal


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. februar 2014 af mathon

 #7

antal fliser på hele overfladen

           enten 6 · (100 fliser)     eller      5 · (100 fliser)       alt efter om undersiden er flisebelagt.

           1 flises areal
                                 Aflise = (0,44 m)2 = 0,1936 m2        

           Overfladeareal med 6 flader
                                                          Ov = 6 · (0,1936 m2) = 1,1616 m2

           Overfladeareal med 5 flader
                                                          Ov = 5 · (0,1936 m2) = 0,968 m2   

...................

Det er dårlig skik at fjerne sin opgavetekst, så fremtidige brugere står uforstående overfor nu "intetsigende" hjælperkommentarer.


Skriv et svar til: haster hjælp matemtaik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.