Matematik

Bestem en forskrift ud fra 2 punkter og et areal

14. februar 2014 af Skinkelynet75 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Problemet ligger i opgave 2

Her skal jeg ud fra arealet

(mellem AB = 1689,352)
(mellem CD = 1430,22)

og de 4 punkter 

A = (-13,58)

B = (15,58)

C = (18,58)

D = (40,59)

lave to parabler, en mellem AB og en mellem CD, dog skal de have samme areal som tværsnittet (orange)

vi fik "hjælp" i klassen med en matrix (jeg Bruger Mathcad) hvor der stilles en matrix op med 3 ligninger i (da vi bruger 3 ligninger 3 ubekendte) dog forstår jeg ikk hjælpen her, både opgaven og billedet af hjælpen er ved hæftet, al hjælp om hvordan jeg løser dette er værdsat 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2014 af 012343210

Du har ikke vedlagt noget.

Vil nødig komme med en løsning, hvis du er blevet forsøgt forklaret på en anden måde inden. Så smid lige det op så kigger vi på det.


Svar #2
14. februar 2014 af Skinkelynet75 (Slettet)

Det skulle være vedlagt ._. prøver lige igen
EDIT, filen er for stor 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2014 af SuneChr

# 2
Kan du ikke lave et hot link til denne opgave?
Vi vil da, som løver, der ser et stykke råt kød, straks angribe opgaven.


Skriv et svar til: Bestem en forskrift ud fra 2 punkter og et areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.