Fysik

isolere y i sin(x)/sin(y)=n (brydningsloven)

15. februar 2014 af phie1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg har brug for hjælp til at isolere y i brydningsloven sin(x)/sin(y)=n

hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2014 af peter lind

Gang ligningen med sin(y) og divider den med n


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2014 af mathon

                                              sin(y) = (sin(x)/n)         n ≥ 1

                                              y = sin-1(sin(x)/n)


Svar #3
16. februar 2014 af phie1234 (Slettet)

tusinde tak!


Skriv et svar til: isolere y i sin(x)/sin(y)=n (brydningsloven)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.