Matematik

Hvad bør jeg gøre først?

16. februar 2014 af Mart96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har en ligning her, hvor jeg er lidt i tvivl over hvilken rækkefølge jegbør tage. 

52,9 = k - 20 * log(4)  

K er selvfølgelig den konstant jeg skal nå frem ti. Jeg behøver ikke et resultat , men bare fortæl mig hvad jeg bør gøre først. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du isolerer bare k, thi det andet led er 20*log(4).

Altså har du, at 52,9=k-20*log(4) <=> 52,9+20*log(4)=k

Og altså, som ønsket, er k isoleret.


Svar #2
16. februar 2014 af Mart96 (Slettet)

Selvfølgelig og tak. 


Skriv et svar til: Hvad bør jeg gøre først?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.