Kemi

pks/ks

22. november 2005 af lotte-tQsen (Slettet)
hej.... jeg har en pks værdi på 3,75....men jeg skal bruge ks værdien... hvordan er det lige jeg regner om??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2005 af gym2 (Slettet)

jeg mener du skal sige 10^(-3,75).

prøv det :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2010 af nadiaGlæsner (Slettet)

passer det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. november 2010 af nadiaGlæsner (Slettet)

hvorfor skal det være 10^(-3.75), når tallet er positiv?


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. november 2010 af mathon

fordi

                       pKs = -log(Ks) = 3,75

                                   log(Ks) = -3,75

                                   Ks = 10-3,75


Skriv et svar til: pks/ks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.