Matematik
Bestem arealet af dette område
Nogle der kan hjælpe mig med at løse denne opgave? Er helt fortabt.
"Grafen for f(x)=x2-6x+5 og x-aksen afgrænser et område. Bestem arealet af dette område"
Svar #1
17. februar 2014 af PeterValberg
bestem rødderne r1 og r2 for polynomiet ved at løse ligningen f(x) = 0
Arealet af det afgrænsede område kan således bestemmes som integralet:
A = ∫r1r2 f(x) dx
Svar #3
17. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)
Eftersom f(x) ≤ 0 mellem rødderne r1 og r2, er arealet af området faktisk
A = - r1∫r2 f(x) dx
Skriv et svar til: Bestem arealet af dette område
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
