Matematik

areal, retvinklet trekant

18. februar 2014 af notbieber (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har stirret på den i en time nu.. uden det hjalp ;) 

Kan nogen herinde give et hint? 

Godaften til jer! 

Vedhæftet fil: Untitled.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Den retvinklede trekant ABC har katetelængder x og y = 4 - x . Arealet af trekanten er da

T = (1/2)·x·y = (1/2)·x·(4-x)


Svar #2
18. februar 2014 af notbieber (Slettet)

Lots of thanks! :)


Skriv et svar til: areal, retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.