Kemi

mol

18. februar 2014 af psykosee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Massen (m) af NaHCO3

Stofmængden (n) af NaHCO3:

Molarmassen (M) af NaHCO3

hvordan beregner man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af mathon

                                 \small m = n * M

                                 \small n = \frac{m}{M}

                                 \small M = \frac{m}{n}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af mathon

  

                                  M(NaHCO3) = sum({1,1,1,3}*{22.990,1.008,12.011,15.999}) g/mol


Skriv et svar til: mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.