Matematik

Anton overvejer at cykle. Hvor lang tid tager turen, hvis han kører 20 km/time?

19. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan regner jeg det ud i den tabel ? se vedhæftning

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af PeterValberg

Unavngivet.png

Hvis han cykler med en fart på 20 km i timen, hvor mange timer er han så om at cykle 20 km, - nemlig 1 time :-) skriv 1 i feltet lige under 20 km. Hvor længe er han så om at cykle 30 km, 40 km......
Omregn til minutter og udfyld nederste række

Gør det samme for bilen, der kører 80 km i timen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af mathon

tiden beregnes ud fra forskellige hastigheder

                                                   \small tid = \frac{120\: km}{fart}

                                                  \small t = \frac{120\: km}{v}


Svar #3
20. februar 2014 af lp4654 (Slettet)

mener mere feks. skriver man det sådan her 120km/t:30km/t=4 timer

120km/t:70km/t=1,7 timer :S og det kan man jo ikke sige så hvordan gør jeg det ?


Skriv et svar til: Anton overvejer at cykle. Hvor lang tid tager turen, hvis han kører 20 km/time?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.