Fysik

HJÆLP FYSIK.

21. februar 2014 af 12mari (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogle kan hjælpe mig.

der går en konstant strøm Igennem en ledning.

Der passerer en ladning på  29 C gennem et tværsnit af ledningen på 45 s. Beregn strømmen I.
Strømmen gennem en anden ledning er I = 0,45 A. ?

Beregn størrelsen af den ladning Q, der passerer et tværsnit af ledningen på 4,5 min.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2014 af Jens6554545 (Slettet)

Du skal anvende formlen for strømstyrke, som er givet ved

I = Q/t , hvor Q = den mængde ladning, som passerer i tidsrummet t.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2014 af mathon

  
                                                  29 As                                
                                            I = ---------
                                                   45 s


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2014 af mathon

                                           Q = I · t = ((29/45) A) · (270 s)                                              
                                         

enheder:
                1 C = 1 As


Svar #4
21. februar 2014 af 12mari (Slettet)

Q = I · t = ((29/45) A) · (270 s)  ( er det svaret eller ? ) For er ikke helt med ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2014 af mathon

#3

                                           Q = I · t = ((29/45) A) · (270 s)  = 174 As  =  174 C                                           
                                         

enheder:
                1 C = 1 As


Svar #6
21. februar 2014 af 12mari (Slettet)

Tusind tak for svar. Jeg har sendt en besked til dig, som jeg håber du vil have tid til at læse. 


Skriv et svar til: HJÆLP FYSIK.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.