Matematik

Zoo i københavn

22. februar 2014 af Mell99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for hjælp til min problem regning, som hedder Zoo i København

Entreindtægter: 43680000 kr

Salg af årskårt: 20020000 kr

Butik, tårn, tog m.v: 6370000 kr

Forpagtninger: 2730000 kr

Driftstilskud: 18200000 kr

1) hvor mange procent af de samlede indtægter udgør "driftstilskud"?

2) Hvor store er "entreindtægter" i forhold til "salg af årskort"?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2014 af Christianos (Slettet)

1)

((43680000+20020000+6370000+2730000+18200000) · 100 ) / 18200000 = x

2)

((43680000+20020000) ·100) / 20020000 = x


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. februar 2014 af SuneChr

Når man nu eksperimenterer lidt med Excel, grafik m.m., kan udbyttet jo lige så godt komme brugerne til gode. Her er noget til opgaven, også selv om du ikke har spurgt efter det hele.
SP 2202141703.PNG

 

Vedhæftet fil:SP 2202141703.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2014 af 123434 (Slettet)

2# Det ser smukt ud


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2014 af Christianos (Slettet)

Det er flot lavet Sune :-) Hehe. Overskudsagtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2014 af Krabasken (Slettet)

Pas på - # 1 er helt forkert . . .

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2014 af SuneChr

# 1 , 5
Der er noget galt, ja.
# 0 1)  skal være:          (driftstilskud·100%) / (samlede indtægter)
      2)  skal være:          entréindtægter / årskort  =  43 680 000 / 20 020 000  ≈  2 / 1


Skriv et svar til: Zoo i københavn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.