Kemi

Afstemning og RQ

24. februar 2014 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal afstemme C3H8+O2 --> CO2 + H20 og finde respirationskvotienten.

Er det her rigtigt?

= C3H8+ 5 O2 --> 3CO2 + 4H20

RQ= CO2/O2 = 3/5 = 0.6

Er det rigtigt hvad jeg har gjort? Det er for at være 100% sikker, da jeg har en test imorgen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2014 af 012343210

Ja, det er korrekt... :)


Skriv et svar til: Afstemning og RQ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.