Matematik

Differentiering af f(x)=(1-x^2)*e^x

24. februar 2014 af BiologyNerd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Som overskriften fortæller, kan jeg ikke finde ud af at differentiere f(x)=(1-x^2)*e^x

Jeg er virkelig lost. :-s


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt reglen for differentiation af et produkt.

f(x) = (1-x2) · ex .

(g(x)·h(x))' = g'(x)·h(x) + g(x)·h'(x)


Skriv et svar til: Differentiering af f(x)=(1-x^2)*e^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.