Fysik

ellære resistansens temperatuafhængighed

26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet) - Niveau: C-niveau
R2= R1 *(1+a*delta T)
Jeg oplaoder opgaven
Hældningskoefficient a =0.04 k minus i første
Det som forvirre mig er R'et
Jeg skak isolerer T fra ligningen
T= R1 - R /R *a
Og det er til opgave 7

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2014 af peter lind

I den første formel du nævner. Divider ligningen med R1

Træk 1 over på venstre side.

del resultatet med a


Svar #2
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Men hvordan finder jeg R et

Svar #3
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Se #1 screenshot

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2014 af peter lind

R1 er temperaturen ved 0º C. Den kan aflæses af grafen. R2 er givet i opgaven


Svar #5
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Kan du fortælle mig hvad R1 svar til jeg er gået helt i stå

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2014 af peter lind

6 Ω


Svar #7
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Tak skal du have

Skriv et svar til: ellære resistansens temperatuafhængighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.