Matematik

Omregning af USD

02. marts 2014 af dimitriewicz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er 1735 USD omregnet til danske kroner? når dollarkursen pr. 100 USD er 510 kr?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2014 af 123434 (Slettet)

100 USD=510DKK

1USD=5,1DKK

1735USD=1735*5,1=8848.5 DKK


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2014 af Encrypted (Slettet)

510 / 100 = 5,1

5,1 kr. pr. USD

1735 * 5,1 = .... kr.


Svar #3
02. marts 2014 af dimitriewicz (Slettet)

Tak

Skriv et svar til: Omregning af USD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.