Matematik

Skæringspunkt mellem to linjer

03. marts 2014 af SteMozPet (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal finde skæringen mellem disse to linjer, jeg kan bare ikke få et svar der giver mening (synes jeg) (har taget mig friheden at sætte dem lig med hinanden)

-0,048x + 1.800

0,06x + 550

-0,048Q + 1.800 = 0,06Q + 550

Tak for hjælpen på forhånd ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af Drunkmunky (Slettet)

De løses på følgende måde:

-0,048x+1800=0,06x+550 <=> 1800-550=0,06x+0,048x <=> 1250=0,108x <=> 1250/0,108 = x <=> x=11574,1


Svar #2
03. marts 2014 af SteMozPet (Slettet)

Jeg takker og bukker

Skriv et svar til: Skæringspunkt mellem to linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.