Engelsk

Verballedets tid

04. marts 2014 af Colgate, (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

For hvert nedenstående verballed skal jeg angive verballedets tid - måske du kan hjælpe? (præsens, præteritum, osv.)

1) Am

2) Have passed

3) Wrote

4) Hope

5) Know

6) Have been

7) Have occurred

8) Has been

9) Have

10) Thought

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Har du ikke selv prøvet?


Svar #2
04. marts 2014 af Colgate, (Slettet)

Jeg er ikke så stærk i de latinske betegnelser...


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Så kan du vel bruge de danske eller engelske betegnelser? Det forhindrer dig vel ikke i at bestemme verballeddenes tider?


Svar #4
04. marts 2014 af Colgate, (Slettet)

Am = Præsens, nutid

Have passed =Perfektum, førnutid

Wrote =Præteritum, datid

Hope = Præsens, nutid

Know = Præsens, nutid

Have been = Perfektum, førnutid

Have occurred =Perfektum, førnutid

Has been = Perfektum, førnutid

Have =Præsens, nutid

Thought =Præteritum, datid

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2014 af rakijovic

Nå, det var alligevel ikke så svært at skulle tænke?

And, yes, you nailed it.


 

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Verballedets tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.