Matematik
Omvendt proportionalitet
24. november 2005 af
DJ_Abs (Slettet)
Hej alle!!
Har virkelig brug for hjælp..
jeg har følgende opgave:
f(x) = x^2
en funktion g er ovendt proportional med
f(x), og g(2) = 1
Hvordan finder jeg forskrift for g??
Håber at I kan hjælpe mig
Hilsen
DJ Abs
Har virkelig brug for hjælp..
jeg har følgende opgave:
f(x) = x^2
en funktion g er ovendt proportional med
f(x), og g(2) = 1
Hvordan finder jeg forskrift for g??
Håber at I kan hjælpe mig
Hilsen
DJ Abs
Svar #2
24. november 2005 af frodo (Slettet)
at f og g er omvendt proportionale, vil sige, at f(x)*g(x)=k, hvor k E R
arbejd videre med dette, og udnyt endvidere til sidst, at g(2)=1, for at bestemme konstanten k
arbejd videre med dette, og udnyt endvidere til sidst, at g(2)=1, for at bestemme konstanten k
Svar #3
24. november 2005 af DJ_Abs (Slettet)
Fandt også lige ud af det..
men takker aligevel! :)
hygge..
men takker aligevel! :)
hygge..
Skriv et svar til: Omvendt proportionalitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
