Fysik
Isolering af C
24. november 2005 af
Am0k (Slettet)
E = m * c * /\\t --> isoler c af ligningen.
nogen der kan hjælpe med den?
Har en mere jeg gerne vil have hjælp til. Mlod * Clod * /\\tlod + Mvand * Cvand * /\\tvand = 0. --> Isoler clod. hvilken enhed må Clod få?
Vil gerne have udregninger, så jeg forstår det! På forhånd tak.
Kristian
nogen der kan hjælpe med den?
Har en mere jeg gerne vil have hjælp til. Mlod * Clod * /\\tlod + Mvand * Cvand * /\\tvand = 0. --> Isoler clod. hvilken enhed må Clod få?
Vil gerne have udregninger, så jeg forstår det! På forhånd tak.
Kristian
Svar #1
24. november 2005 af Waterhouse (Slettet)
E = m*c*dt
Vi dividerer med m*dt:
E/(m*dt)=c
----
Mlod * Clod * /\\tlod + Mvand * Cvand * /\\tvand = 0.
Vi flytter (Mvand * Cvand * /\\tvand) over på den anden side:
Mlod * Clod * /\\tlod = (-Mvand * Cvand * /\\tvand)
...og dividerer med (Mlod* /\\tlod):
(-Mvand * Cvand * /\\tvand)/(Mlod* /\\tlod) = Clod
Vi dividerer med m*dt:
E/(m*dt)=c
----
Mlod * Clod * /\\tlod + Mvand * Cvand * /\\tvand = 0.
Vi flytter (Mvand * Cvand * /\\tvand) over på den anden side:
Mlod * Clod * /\\tlod = (-Mvand * Cvand * /\\tvand)
...og dividerer med (Mlod* /\\tlod):
(-Mvand * Cvand * /\\tvand)/(Mlod* /\\tlod) = Clod
Svar #2
24. november 2005 af Am0k (Slettet)
Tak for hjælpen. Nu forstår jeg det. Det er egentlig meget simpelt. Fortsat god aften
Skriv et svar til: Isolering af C
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
