Fysik

fysik haster!!!

07. marts 2014 af eppeheppe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilke energiomdannelser finder sted ved opvarmning af vand???


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2014 af peter lind

Det kommer an på hvordan vandet omvarmes


Svar #2
07. marts 2014 af eppeheppe (Slettet)

#peter lind det med en elkedel


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2014 af peter lind

Så omdanner du elektrisk energi til varmeenergi


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. marts 2014 af mathon

#3 på formel,
når der ses bort fra energiudveksling med omgivelserne:
 

                         \small E=P\cdot t = \frac{U^2}{R}\cdot t = m\: \cdot \: c\: \cdot \: \Delta T


Skriv et svar til: fysik haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.