Fysik

Bestemmelse af bølgelængder

08. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forstår ikke rigtig, hvad det går ud på. Nogle der kan forklare det? Min opgave er vedhæftet :-)


Svar #1
08. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet)

Kunne kun tilføje en fil pr. opslag ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2014 af mathon

repeter gitterligningen:

                                                      \small d\cdot \sin \left ( \theta _n \right )=n\cdot \lambda                for konstruktiv interferens

     som specifikt for \small n=1
     giver
                                                      \small d\cdot \sin \left ( \theta \right )=\lambda
     hvoraf
                                                      \small \sin\left ( \theta \right )=\frac{\lambda}{d}


Skriv et svar til: Bestemmelse af bølgelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.