Matematik

Omregning - enheder

09. marts 2014 af Kotoko (Slettet) - Niveau: C-niveau

a. Omregn hastigheden v i enheden (m/s) i følgende tilfælde

1. l=843m og t=38s

v=843m/38s = 22 m/s

2. l=73,5m og t=5,74s

v=73,5m/5,74s=12,8 m/s

3. l=57m og t=6,82s

v=57m/6,82s = 8,4 m/s

4. l=4,5km og t=0,058h

v=4500m/(0,058*3600)s=22 m/s

5. l=5,76km og t=3,1min

v=5760m/(3,1*60s) = 31 m/s

Er disse korrekt omregnet og udregnet?

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Fremgangsmåden er korrekt. Jeg har ikke kontrolleret, om du har tastet korrekt på din lommeregner.


Skriv et svar til: Omregning - enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.