Matematik

omskriv uægtebrøk

11. marts 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvordan kan man omskrive denne brøk ?

\tfrac{4}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Bemærk, at 2/2=1. Altså vil 4/2=2/2+2/2=1+1=2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2014 af Stats

(4/2) = (2/1) = 2

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: omskriv uægtebrøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.